L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dissabte, 27 de juny del 2009

LA SOLITUD DE PATRÍCIA


Patrícia Bucana és una periodista de successos jove però de la vella escola. És una bona professional, incisiva, punyetera, entregada... Tant, que amb els quaranta encara no complerts, el cos la comença a alertar que potser s'ho hauria de prendre tot amb més calma. Les seves fonts als Mossos d'Esquadra li filtren la notícia de la seva vida, un búfal blanc, segons l'argot de la professió: dos individus de nacionalitat francesa han estat detinguts prop de Barcelona amb un poderós i sofisticat armament quan presumiblement es disposaven a perpetrar un magnicidi. Paral·lelament,els mateixos mossos intenten capturar un violador i assassí de prostitutes que actua als voltants del Camp Nou. Patrícia, que investiga tots dos casos, descobreix aviat que algú molt poderós vol fer ombra sobre els dos assumptes i s'hi acaba involucrant més enllà de l'aspecte professional, posant en perill la pròpia vida. Descobrir la veritat es converteix en una aventura de continuat qüestionament personal i d'autoafirmació en què haurà de posar a prova els seus principis i obligacions com a periodista i els seus objectius vitals.
Aquesta novel·la ha estat guanyadora del II Premi Crims de Tinta de novel·la negra, d'intriga i policíaca.
Autor: Carles Quílez
Editorial: La Magrana
Col·lecció: Les ales esteses, núm.270
ISBN: 9788498675634
PVP: 16 euros

dijous, 18 de juny del 2009

LA REINA AL PALAU DELS CORRENTS D'AIRE



Arriba l'esperada tercera part de la trilogia de culte Millenium que ja ha seduït més de 13 milions de lectors a tot el món.
La Lisbeth Salander no és morta, tot i que una bala al cervell fa que la seva vida pengi d'un fil.Mentre es debat entre la vida i la mort, aïllada i sota vigilància policial, haurà de compartir passadís amb el pitjor dels seus enemics: en Zala.
En Mikael Blomkvist, per la seva banda, està a punt de publicar un altre dels seus temibles articles periodístics que sacsejarà la societat civil sueca. I serà en Mikael qui desvelarà la perversa connexió que guarden tots aquests estaments amb la nostra apassionant heroïna que, tot i les ferides, aconsegueix fer ús dels seus increïbles dots de hacker per sortir d'una trampa de dimensions inimaginables.
No esperis més per saber-ne el desenllaç!
Autor: Stieg Larsson
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
ISBN: 978-84-664-1074-8
PVP: 22,50 euros

dilluns, 8 de juny del 2009

LA MANO DE FÁTIMA



La història d'un jove atrapat entre dues religions i dos amors, a la recerca de la seva llibertat i de la del seu poble, a l'Andalusia del segle XVI.
La mano de Fátima és la nova i darrera novel·la d'Ildefonso Falcones,autor de l'exitosa obra L'Església del Mar.

Autor: Ildefonso Falcones
Editorial: Grijalbo
ISBN: 9788425343544
PVP: 24,90 euros

divendres, 5 de juny del 2009

LITTERARUM I FIRA DEL LLIBRE EBRENC, AQUEST CAP DE SETMANA A MÓRA D'EBRE



D'avui fins diumenge, Móra d'Ebre es vesteix de gala per a acollir la segona edició de Litterarum, la segona edició de l'única Fira d'espectacles Literaris que es fa a Catalunya, i el mateix diumenge rebrà la sisena edició de la Fira del Llibre Ebrenc, organitzada pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE).
La literatura ebrenca viurà aquest cap de setmana unes jornades intenses, amb la participació d'espectacles d'arreu dels Països Catalans en la mostra Litterarum i amb la presència, participació i presentacions de les darreres novetats per part dels escriptors d'aquestes comarques.
Tota la informació la trobareu a www.llibresebrencs.org

NOCTURNA



Un avió procedent de Berlín aterra a Nova York. Alguna cosa no funciona bé des del moment en què aterra. Totes les llums de l'avió estan apagades, ningú respon a les crides de la torre de control, ningú contesta als telèfons mòbils, com si l'avió estés mort...Els vells vampirs han tornat. La lluita entre el bé i el mal torna a encarnar-se en aquestes criatures tan velles com actuals. la lluita desigual entre aquests éssers sobrenaturals i un grup d'herois humans ens arrossega a una història plena d'acció, aliances, traicions i batalles que ens fa reflexionar sobre la condició humana, en la millor tradició de les pel·lícules del seu autor, Guillermo del Toro, creador, entre altres, de l'oscaritzada pel·lícula El laberint del faune.
En una setmana, Mahattan haurà desaparegut. En tres mesos, tot el país. En sis mesos, tot el món...
Autors: Guillermo del Toro i Chuck Hogan.
Editorial: Suma de Letras
ISBN: 978-84-8365-148-3
PVP: 22 euros