L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dissabte, 25 d’abril del 2009

DVD CRACKÒVIA. LA PRIMERA VOLTA DE LA LLIGA 2008-2009

Tota la primera volta de la lliga complerta més tres programes especials en dos DVD's que et faran reviure l'humor de programa més exitós de Catalunya, amb més d'un milió d'espectadors. El llibre ja va ser un dels grans èxits d'aquest Sant Jordi.

Actors: Equip del Crackòvia
Durada: 440 minuts
Idiomes: V.O. català/castellà
PVP: 17,99 euros

dimecres, 22 d’abril del 2009

LES PROCLAMES DE SOBIRANIA DE CATALUNYA (1640-1939)


Les Proclames de sobirania de Catalunya descriuen per primera vegada, un darrere l'altre, tots els "moments de sobirania" i n'analitzen breument els precedents, el context, les causes, els suports i els punts febles que en van provocar el fracàs. Les proclames mai no han estat una maniobra aïllada dels líders polítics, sinço que estaven en sintonia amb les reivindicacions socials i amb el poble mobilitzat, de tal manera que el lligam entre sobirania i millora de les condicions de vida es fa evident en molts episodis.
Moltes vegades el catalanisme s'ha basat tan sols en un seguit de sobreentesos mai del tot ben definits. Fins al punt que, sovint, en finalitzar un determinat procés històric, no se sap si com a poble hem guanyat o hem perdut, atès que no se sabia exactament on volíem arribar.
Autors: Oriol Junqueras, Adrià Cases i Albert Botran
Editorial: Farell
Col·lecció: Nostra història, núm. 11
ISBN: 978-84-95695-96-3
PVP: 16 euros

dissabte, 18 d’abril del 2009

CRACKÒVIA

Vols saber els secrets més ben guardats dels personatges de Crackòvia? Els seus perfils Feisbuk, les jugades d'estratègia d'en Guardiola, els acudits d'Iniesta, el vocabulari de Nuñez, com es bronzeja Quique Guasch, els guions que no han vist mai la llum, o com pots crear els teus propis gags amb els "crackoviadhesius", entre altres coses? Doncs tot això i molt nés ho trobaràs en aquest llibre!
I és que per a poder descobrir els secrets de Crackòvia i confeccionar aquest llibre han calgut: 300 espies del servei secret, 97 detectius privats, 15 membres del GEO, 105 policies camuflats, 43 gossos policia, 1 elefant, 3 ximpanzés, 45 franctiradors, 10 directius dimitits del Barça, 2 entrenadors cessats de l'Espanyol, un maletí de diner negre, la furgoneta de l'Equipo A, una cinta de casset amb cinta adhesiva a les pestanyes per poder-hi gravar a sobre, 145 capses de tranquil·litzants, un bolígraf amb el tap mossegat, un nen disfressat de pallasso i 3 pots de 8 kg de vaselina.
Autor: Equip del Crackòvia
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
ISBN: 978-84-664-1072-4
PVP: 17,95 euros

EL FRED MODIFICA LA TRAJECTÒRIA DELS PEIXOS



Amb aquest nom tan peculiar s'ha escrit una història entranyable i original narrada de una forma fresca i divertida que es centra en el tema de la separació dels pares des de la perspectiva d'un nen.
Un nen d'onze anys invoca al cel buscant ajuda per evitar la separació dels seus pares: al dia següent, cau a la seva ciutat una turmenta de neu que modificarà la seva vida i la dels seus veïns per sempre. Una lectura en la línea de l'última tendència d'èxit: històries actuals de relacions humanes amb qualitat literària.
Autor: Pierre Szalowski
Editorial: Rosa dels Vents
ISBN: 978-84-01-38734-0
PVP: 14,90 euros

EL MEU CAMÍ CAP A LA UTOPIA

Arcadi Oliveres és conegut per a molta gent com a president de Justícia i Pau, però la seva personalitat és molt més poderosa: doctor en Ciències Econòmiques, expert en relacions nord-sud, president de la Federació d'Organitzacions Catalanes Oficialment reconegudes, membre del consell assessor d'ATTAC...
En aquest llibre, fa repàs en primera persona dels moments clau que han marcat els seus camins vitals. Un retrat per entendre la influència i el pes que ha tingut Oliveres dins els moviments socials que clamen per un món millor. Els seus discursos s’han convertit en una arma pedagògica per denunciar les desigualtats, desmuntar el discurs oficials i proposar alternatives viables a l'actual procés de globalització.
Autor: Arcadi Oliveres
Editorial: Angle Editorial
Col·lecció: El fil d'Ariadna, núm. 28
ISBN: 978-84-96970-40-3
PVP: 17,50 euros

divendres, 17 d’abril del 2009

ANATOMÍA DE UN INSTANTE

L'autor de Soldados de Salamina ara trasllada la seva atenció al 23-F. Javier Cercas, en un assaig en forma de crònica, o crònica en forma d'assaig, escriu el llibre de l'anatomia d'un instant, quan el president del govern espanyol, Adolfo Suárez, va mantenir-se assegut al seu escó al Congrés de Diputats, mentre les bales dels colpistes ressonaven en aquell hemicicle. En aquell episodi de la història de l'Estat espanyol que ha marcat decisivament els anys transcorreguts des d'aleshores fins ara, només tres parlamentaris, el mateix Suárez, el general Gutiérrez Mellado i Santiago Carrillo no van ajeure's a terra i van continuar al seu lloc. Mentrestant, a l'exterior retornaven les pors, sortien tancs, després de silencis hi havia missatges reials... Anatomía de un instante és la crònica d'aquell gest, d'un cop d'estat i d'uns anys decisius.
Autor: Javier Cercas
Editorial: Mondadori
Col·lecció: Literatura Mondadori
ISBN: 978-84-397-2213-7
PVP: 21,90 euros

dissabte, 11 d’abril del 2009

LA SOBRIETAT


La sobrietat és una virtut que ens faculta per donar a les coses el seu just valor i gestionar adequadament els nostres apetits, establint, en tot moment, un límit entre el que és raonable i el que és immoderat. És una regulació de la facultat de desitjar. No és la negació del desig, ni el refús a tot anhel. És el control de la facultat de desitjar.
Autor: Francesc Torralba
Editorial: Pagès Editors
Col·lecció: Biblioteca Francesc Torralba
ISBN:978-84-9779-616-3
PVP: 8 euros

dimecres, 8 d’abril del 2009

THE HOST (L'HOSTE)


És la fi del món tal com la coneixíem… Les pors més grans de la humanitat han saltat de la ficció a la realitat: l'autora indaga en què li succeeix a les relacions quan dos éssers conviuen en un mateix cos.
La Wanderer és una alienígena invasora de cossos i ha arribat a la Terra juntament amb altres «ànimes» per complir amb la seva missió. Però la seva amfitriona, la Melanie Stryder, es resisteix a abandonar el seu cos sense oposar resistència. Dos éssers de dues espècies diferents que comparteixen un mateix cos però, per desgràcia per a elles, també un mateix cor.
Els records de la vida de la Melanie fan que la Wanderer s'enamori del mateix home que ella, en Jared, convertint la seva relació en el primer triangle amorós que només implica dos cossos.
Podrà l'amor de la Melanie per en Jared sobreviure a la fi del món? I a la seva hoste?

Autora: Stephenie Meyer
Editorial: Editorial Suma de Letras
ISBN: 978-84-8365-120-9
PVP: 24,50 euros

UNIVERSAL BARÇA . EDICIÓ 2009


Les imatges més espectaculars i emotives de la història i el present del FC Barcelona en més de 220 pàgines il·lustrades i en un format manejable.
Universal Barça mostra tot l'esplendor, emoció i espectacularitat de la història i el present d'aquest club en més de 220 pàgines il·lustrades i en format petit. És un llibre per a tots els barcelonistes del món i on es recullen els sentiments, la història i els valors d'un club universal que ha esdevingut un fenomen especial. Aquest llibre, que és l'edició de 2009 actualizada, conté els textos en català, castellà i anglès.

Autor: Jordi Finestres
Editorial: Angel Editorial
Col·lecció: Souvenir, núm. 9
ISBN: 978-84-96970-92-2
PVP: 19,50 euros

DICCIONARI DE LA LLENGUA CATALANA (2 VOLUMS)

Aquesta és la segona edició del Diccionari de la llengua catalana elaborat per l'Institut d'Estudis Catalans, el diccionari normatiu de la llengua catalana, publicat enguany en tapa tova.
L'autoritat lingüística de la llengua catalana recau en l'Institut d'Estudis Catalans i la seva Secció Filològica ha posat a l'abast per a convertir aquest diccionari en realitat tots els seus inestimables serveis científics, lingüístics i lexicogràfics. Com afirma Salvador Giner, president de l'Institut d'Estudis Catalans, "La llengua catalana, on rau la nostra cultura i la identitat del nostre poble, té en el seu diccionari normatiu la seva expressió més alta".
Autors: DDAA
Editorial: Edicions 62
ISBN: 9788429762921
PVP: 39,95 euros

dilluns, 6 d’abril del 2009

PER QUÈ SOM COM SOM



Per què som com som? Aquesta és una pregunta que avui en dia, al començament del segle XXI, es planteja d’una manera molt diferent que en èpoques anteriors. Per primera vegada en la història, el coneixement científic comença a formar part dels interessos del conjunt de la societat. I és que hi ha poques aventures tan apassionants com les que ens ofereix en el nostre temps la recerca científica de primer nivell, aquella que busca l’explicació a interrogants que fins fa poc semblaven un territori exclusiu de filòsofs, teòlegs o místics. ¿Quins són els mecanismes que van des d’un gen, un cromosoma, una molècula... fins al lladruc d’un gos, el sentiment amorós o un record tendre?

Per mitjà dels especialistes més rellevants en neurociència, comprovem com la sofisticació del llenguatge, la memòria i l’aprenentatge ens diferencia de la resta d’espècies animals, alhora que veiem noves perspectives sobre la sexualitat i la reproducció, que en alguns casos resulten inquietants. Pel que fa a aspectes com la bellesa, els diners o el comportament social, accedim al saber de destacats antropòlegs, economistes i psicòlegs. Tot plegat conduït a través de la passió divulgadora, la sagacitat i el talent d’Eduard Punset.

Autor: Eduard Punset

Editorial: Destino

Col·lecció: L'àncora

ISBN: 978-84-9710-107-3

pvp: 18,50 euros

DORMIR SENSE LLÀGRIMES

Els trastorns del son infantil esdevenen, per a molts pares, un problema de veritat, però també ho són per les seqüeles i els efectes nocius que generen, alguns dels mètodes d’ensinistrament que es fan servir per a regular aquest procés i per a aconseguir, per fi!, que els nens dormin quan els pares ho decideixen.

Segons l’autora, psicopediatra i especialista en el tema, «el son és un procés evolutiu, i tots els nens sans arribarà un dia que dormiran correctament». Per tant, no s’ha d’alterar, ja que, en ser una necessitat vital, el son «se sincronitzarà amb les necessitats de cada moment de la nostra vida».

Per tant, deixar plorar el nadó no és la solució, perquè quan un bebè plora és que pateix i per tant necessita atenció. I tampoc no és la solució prohibir-li les cançons de bressol o no deixar-lo que es consoli al llit dels pares.

No es tracta, doncs, d’aplicar un mètode o unes normes de disciplina, sinó d’abordar les diferents situacions amb afecte i comprensió. Com es demostra en aquestes pàgines, on s'explica tot allò que cal saber per a resoldre els problemes de la son infantil, això ens permetrà, a pares i fills, passar unes nits més tranquil·les.

Autora: Rosa Jové
Editorial: L'Esfera dels Llibres
Col·lecció: Llibres vermells
ISBN: 9788497346092
PVP: 18 euros

EL SILENCI

En una habitació de Formentera, un home parla suaument, durant tota la nit, a una noia adormida, despullada.

Ella és Umiko, una jove japonesa que fa classes de meditació i que creu en el poder de la curació espiritual. Està malalta de càncer, i no dubta ni un segon a desafiar la medicina convencional. Umiko ha passat per un dur aprenentatge en un monestir zen, i està convençuda que si les emocions l’han fet emmalaltir, també la poden curar.
L’home, ple de dubtes sobre els mètodes extravagants de la noia, li parlarà sobre la malaltia i les remissions espontànies, el món de l’autoajuda i el creixement personal, i la meditació. Però Umiko demana consumar la nit amb un acte que va molt més enllà de la paraula dita.

Una novel•la del periodista i presentador del programa de Catalunya Ràdio L'ofici de viure, sobre l’immens poder de la confiança, i que posa en qüestió els nostres límits.
En situacions extremes, i quan no tenim res a perdre, què som capaços de fer? Aquesta és la novel·la guanyadora del Premi Josep Pla de novel·la 2009.


Autor: Gaspar Hernàndez

Editorial: Destino

ISBN: 978-84-9710-103-5

PVP: 20 euros

dimecres, 1 d’abril del 2009

QUÈ ES POT ESPERAR QUAN S'ESTÀ ESPERANT

Aquesta és la quarta i ultimíssima edició d'aquest llibre conegut com la bíblia de l'embarassada i que és la guia de l'embaràs més venuda. Es tracta d'una edició completament nova, dotada de la informació més actualitzada, precisa i rellevant sobre tots els temes de l'embaràs. Realista, útil, de fàcil accés i ple de consells pràctics, aquest manual tracta sobre tots els temes que els pares i mares necessiten saber sobre el període més sorprenent de la vida, des de la planificació de la concepció fins al naixement i les primeres setmanes amb un nou nadó. S'hi troba tota la informació sobre l'estil de vida de l'embarassada i la seva relació amb el món laboral, les últimes novetats en tests prenatals i teràpies alternatives, i el millor sobre les opcions de donar a llum.
Autora: Heidi Murkoff
Editorial: Ediciones Medici
ISBN: 978-84-9799-045-5
PVP: 37,50 euros

FER DE MARE

Les nocions errònies sobre la maternitat condueixen a algunes dones a confondre els sofriments normals en el desenvolupament d’una mare amb el fracàs. Valerie Davis Raskin ha identificat els reptes que les mares han d’enfrontar-se en el seu procés evolutiu i dóna les claus per superar-los: una nova identitat, la depressió postpart, un canvi en la relació amb la parella, el seu creixement professional... Aquest llibre, a través de la desmitificació, deslliura les dones del sentiment de culpabilitat per no ser unes mares perfectes, tot i que són bones mares!
Autora: Valerie Davis Raskin
Editorial: Editorial Edebé
Col·lecció: SOS pares en dificultats
ISBN: 978-84-236-9389-4
PVP: 12 euros

EL CLUB DE LAS MALAS MADRES



Per desgràcia, la majoria de mares pensa que no és prou competent. Però en algun lloc del cervell es crea aquest club de les males mares, on podem comprovar que la realitat supera la ficció i que la pitjor de les mares igualment pot sobreviure si hi posa una micade sentit pràctic i d'humor.

Aquest no és un llibre d'autoajuda, és el testimoni d'una mare, Lucía Etxebarría, i d'un professor, Goyo Bustos. Parla de coses de les quals normalment no parles altres llibres: de la impossibilitat de conciliar carrera i maternitat, de la desigualtat en el repartiment de rols i dels dubtes que els sorgeixen a les mares que es veuen a elles mateixes coma males mares davant l'ideal de les mares abnegades, eficients isempre felices que ens venen la publicitat i les revistes de papare couché. És un llibre que convindria que llegissin totes les mares i, de pas, també les seves parelles, família i amics.

Autors: Lucía Etxebarría i Goyo Bustos

Editorial: Editorial Martínez Roca

ISBN: 9788427035133

PVP: 18,50 euros

LA NOIA QUE SOMIAVA UN LLUMÍ I UN BIDÓ DE GASOLINA

Aquest llibre és l'esperada segona part del thriller que ja ha atrapat més de 6 milions de lectors, Els homes que no estimaven les dones.
La jove i extraordinària investigadora privada i hacker Lisabeth Salander es veu sotmesa de cop a una ferotge persecució amb la intenció d’eliminar-la. Mentre el brillant i controvertit periodista Mikael Blomkvist pensa en canvi que ella passa uns dies de vacances, ell és a punt de llançar un número especial de la revista Millennium dedicat a revelar una xarxa de tràfic de prostitutes provinents de països de l’Est d’Europa, en què hi ha implicades diverses persones rellevants de la societat sueca.
En aquesta edició es regala l'avançament del tercer volum de la trilogia.
Autor: Stieg Larsson
Editorial: Editorial Columna
Col·lecció: Clàssica
ISBN: 978-84-664-1004-5
PVP: 22,50 euros

ELS HOMES QUE NO ESTIMAVEN LES DONES


En Mikael Blomkvist, periodista i fundador de la prestigiosa revista econòmica sueca Millennium, és acusat i condemnat per difamació pels tribunals d’Estocolm. El seu delicte ha estat fer públiques una sèrie de greus acusacions contra un dels empresaris més importants del país. Abans d’entrar a la presó, però, rep una curiosa trucada: en Henrik Vanger, patriarca d’una altra de les sagues escandinaves més poderoses, li demana que investigui la desaparició quaranta anys enrere de la seva neboda Harriet. Amb l’inestimable ajut de Lisbeth Salander, una jove pertorbadora i socialment inadaptada, carregada de tatuatges i pírcings, i amb memòria fotogràfica i unes habilitats com a hacker insuperables, formarà un tàndem perfecte i junts es veuran arrossegats dins una espiral de secrets i mentides que no s’haurien imaginat mai.Corrupció política, espionatge industrial, intrigues familiars, protagonistes inquietants, amor al límit... tots aquests són només alguns dels ingredients que fan que aquesta apassionant obra hagi estat batejada per mitjans de tot el món com la novel•la negra de la dècada i que més de quatre milions de persones ja hagin devorat les seves pàgines.
Autor: Stieg Larsson
Editorial: Editorial Columna
Col·lecció: Clàssica
ISBN: 978-84-664-0924-7
PVP: 22,50 euros

LA CRISIS NINJA Y OTROS MISTERIOS DE LA ECONOMIA ACTUAL

Si encara no t'has assabentat de què està passant, aquest és el teu llibre. Leopoldo Abadia t'explica de forma clara i positiva que fins i tot de les pitjors situacions se'n pot sortir ben parat i treure'n partit. Tot això posant al mal temps bona cara i sense perdre mai el sentit de l'humor. Com és possible que una cosa que passa a Illinois ens afecti immediatament a la nostra butxaca? En què s'assembla l'economia de casa nostra als tan llunyans Pressupostos Generals de l'Estat? Què tenen a veure amb tot això l'ètica i la decència? Des des del seu San Quirico imaginari, rodejat de la realitat quotidiana, un veí, un gos i un pit-roig, Abadía, el nou gurú de l'economia, respon aquestes i altres preguntes a l'estil Leopoldo.
Autor: Leopoldo Abadía
Editorial: Espasa
ISBN: 978-84-670-3015-0
PVP: 17,90 euros